εώς και 5 άτοκες δόσεις σε όλα τα προϊόντα μας
Για τηλεφωνικές παραγγελίες παρακαλώ καλέστε μας στο 2108145174

Τρόποι Αποστολής

Τρόποι αποστολής

ΕΠΙΠΛΑ

Έπιπλα εντός λεκανοπεδίου Αττικής:

H επιχείρηση Λεβέντη Δέσποινα του Κων/νου παραδίδει τα έπιπλα, χωρίς καμιά επιβάρυνση σε απόσταση έως και 30χλμ από το κατάστημά της . Για παραδόσεις σε απόσταση μεγαλύτερη των 30 χλμ ο πελάτης επιβαρύνεται με έξτρα κόστος από 25€ έως 50€ + ΦΠΑ αν η παραγγελία είναι μικρότερη των 1000€.

Έπιπλα που απαιτούν συναρμολόγηση παραδίδονται ΜΗ συναρμολογημένα, ενώ σε περίπτωση που θέλετε η συναρμολόγηση να γίνει από την εταιρία, αυτό θα γίνεται κατόπιν επικοινωνίας για την γνωστοποίηση του επιπλέον κόστους.

Όπου τυχόν απαιτείται αναβατόριο η χρέωση επιβαρύνει τον πελάτη


Έπιπλα Εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με πρακτορείο μεταφορών τις προτίμησής σας. Η αποστολή από την έδρα μας μέχρι την έδρα του πρακτορείου μεταφορών στην Αθήνα είναι δωρεάν και η χρέωση από την έδρα του πρακτορείου μεταφορών στην Αθήνα έως τον τελικό προορισμό βαρύνει τον πελάτη.

Η εταιρεία κάνει ειδικό αμπαλάζ για την αποφυγή φθορών κατά την μεταφορά με το εκάστοτε πρακτορείο.


Υπόλοιπα είδη:

Για τα υπόλοιπα είδη η μεταφορά γίνεται με courier, με την ανάλογη χρέωση για Αθήνα ή Επαρχία για αγορές μέχρι 200€. Για αγορές άνω των 201€, η μεταφορά είναι δωρεάν.

 

Χρόνος Αποστολής:

Εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται σε απόθεμα η παραγγελία σας θα παραδοθεί εντός 4 έως 10 εργάσιμων ημερών. Όλες οι άλλες παραδόσεις γίνονται κατόπιν συνεννόησης. Σε περίπτωση μη εκτέλεσης της παραγγελία σας για λόγους ανώτερης βίας (πχ. απεργίες) θα επικοινωνούμε μαζί σας για την ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας σας.